Partner Sites

Blue Monday is een onderdeel van Webstore Holidays. Wij zijn er voor iedereen die graag online naar koopjes jaagt. Altijd op zoek naar speciale aanbiedingen buiten de Sale om. We hebben naast Blue Monday ook andere sites opgericht die andere speciale dagen in het jaar promoten met speciale acties. Onze partner sites zijn:

www.singlesdaydiscout.nl

Op singles day wordt de vrijgezel in het zonnetje gezet. Het is een tegenhanger van Valentijnsdag om te laten zien dat Singles het net zo leuk hebben. Maar eigenlijk draait deze dag om zelf-verwennerij. Dus aanbiedingen zijn er ook voor niet-singles! Deze dag is in Azië al de grootste online verkoopdag van het jaar.

www.blackfridaydiscount.nl en www.blackfridaybelgium.be

Van alle online koopjesdagen in het jaar is Black Friday in Nederland de meest bekende. Black Friday is ontstaan in Amerika en heeft inmiddels grote bekendheid in andere landen. Het draait ook al lang niet meer on één dag. Sommige winkels hebben het hele weekend speciale acties. Of zelfs een week lang!

www.midseason-sale.nl

Tijdens Mid Season Sale krijg je een tussentijdse kortingsperiode van de zomer en wintercollectie. Het verschil met de normale uitverkoop is dat de collectie nog maar kort in de winkels ligt. Het seizoen moet nog beginnen en er is nog een ruime keuze in de collectie. In maart/april is het Mid Season Sale voor de zomercollectie. En in september/oktober voor de wintercollectie.

BLUE MONDAY SPORT