Deelnemende winkels 2019-01-09T08:06:50+00:00

Deelnemende winkels

Het is weer bijna zover: de start van Blue Monday! In 2019 valt deze dag op 21 januari. Veel van de onderstaande deelnemende winkels hadden afgelopen jaar al aanbiedingen tijdens Blue Monday. En op dit moment zijn we druk bezig om met deze winkels weer nieuwe acties te bespreken. Dus let op(!): op dit moment zijn er nog geen geldige aanbiedingen. De Blue Monday campagnes: zoals kortingscodes, aanbiedingen en deals zijn pas echt op 21 januari geldig.

Voor aankomende editie verwachten we weer veel positiviteit tijdens Blue Monday. We geven op deze dag een tegensignaal dankzij leuke acties en hoge kortingen waar je blij van wordt. Via de nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Schrijf je daarom vandaag nog in, ook voor speciale acties op andere dagen.

We zijn altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Dus heb je zelf voor 2019 aanbiedingen gepland staan voor Blue Monday? En wil je een vermelding op de site? Dan kun je dit hier aanmelden als partner. Voor een duidelijk overzicht per categorie kijk je bij deals.

Deelnemende winkels Blue Monday aanbiedingen bij Conrad

Deelnemende Winkels Blue Monday

Deelnemende Winkels Blue Monday

Blue Monday aanbiedingen van Score

Deelnemende Winkels Blue Monday

Deelnemende Winkels Goede Voornemens