Deals

Blue Monday 2020 is voorbij. Wij richten ons weer op een nieuwe editie in 2021, dan valt Blue Monday op 18 januari. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle deals en deelnemende winkels.

Aanbiedingen en korting!

Let op! Blue Monday is voor de snelle beslissers. De meest deprimerende dag van het jaar duurt gelukkig maar één dag. Sommige webwinkels zijn dit weekend al begonnen met speciale acties maar de meeste aanbiedingen alléén geldig op maandag. Wacht dus niet te lang en kijk naar het volledige aanbod om jezelf of een ander te verwennen.

Hoe goed zijn de aanbiedingen en kortingen tijdens Blue Monday?

De hoogte van de kortingen is afhankelijk van diverse factoren. Dit verschilt per winkel en product. Waar je zeker van kan zijn is dat deze dag de producten met meer korting wordt aangeboden dan een dag eerder of later. Profiteer dus alleen op Blue Monday van deze exclusieve aanbiedingen. Ben je al een tijd op zoek naar een specifiek product dan is het nu het beste moment om je slag te slaan.

Bereid je goed voor op deze dag. Sommige winkels werken met een exclusieve kortingscode of coupons. Schrijf je daarom in op onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte welke webwinkels zich aanmelden bij Blue Monday Nederland met exclusieve deals.

Fashion
elektronica
huishouden
speelgoed
Mooi & Gezond
interieur
vakantie
bijoux
sport
boek & dvd

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Deals