Wehkamp
FONQ
BALR
LUCARDI
DOUGLAS
Ziengs
MART VISSER
Ici Paris XL
Bonprix
Direct naar de aanbiedingen

Blue Monday 2021

Blue Monday 2021 valt op maandag 18 januari. Dit is traditioneel de derde maandag van het jaar. We zien ieder jaar dat de bekendheid en populariteit van Blue Monday groeit. Steeds meer bekende winkels ondersteunen deze actie met aanbiedingen waar je blij van wordt. Kortom, 2021 verwachten we weer meer winkels en hogere aanbiedingen.

Het kan zijn dat tijdens Blue Monday 2021 je als webwinkel ook niet wil achterblijven in deze trend. Heb je speciale acties gepland staan? En wil je dit vermelden op de site? Meld je dan hier aan als Partner.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onder andere: de deelnemende webwinkels, aanbiedingen en kortingen? Schrijf je dan in via onze Nieuwsbrief. We sturen je een reminder en houden je op de hoogte wanneer de sale los barst.

De herkomst van Blue Monday

De oorspronkelijke bedenker van Blue Monday is een Britse psycholoog, genaamd Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een, naar zijn zeggen, wetenschappelijk verantwoorde formule. Hieruit blijkt dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met onder andere dat: goede voornemens mislukt zijn, de gezelligheid van de decembermaand ligt achter je en de vakanties liggen ver weg. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

In de formule die Cliff Arnall gebruikt heeft gebruikt hij alle variabelen die invloed hebben op je gemoedstoestand. Uiteindelijk komt het er op neer dat traditioneel de 3e maandag van het jaar officieel is uitgeroepen tot Blue Monday.

blue Monday 2021

Meld je aan voor de nieuwsbrief

blue monday 2021

Blue Monday 2021