Blue Monday 2018 2018-04-23T17:59:05+00:00
Direct naar de aanbiedingen

Blue Monday 2019

Blue Monday 2019 valt op maandag 21 januari. Dit is traditioneel de derde maandag van het jaar.

Blue Monday Nederland is in 2019 voor de derde keer bezig met het promoten van speciale aanbiedingen. We zien iedere editie dat de bekendheid en populariteit gegroeid. Steeds meer bekende winkels ondersteunen deze actie met aanbiedingen waar je blij van wordt. We zien ieder jaar steeds meer en betere aanbiedingen.

Het kan zijn dat tijdens Blue Monday 2019 je als webwinkel ook niet wil achterblijven in deze trend. Wij verwachten dat komende jaren de deelnemende winkels zullen toenemen, met als resultaat dat de aanbieden en kortingen voor jouw zullen toenemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de deelnemende webwinkels, aanbiedingen en kortingen, schrijf je dan in via onze Nieuwsbrief. We sturen je een reminder en houden je op de hoogte wanneer de sale los barst.

Wil je als webwinkel niet achter blijven in deze trend, meld je dan aan als Partner.

De herkomst van Blue Monday

Laten we eerst terug gaan naar de bedenker van Blue Monday. Dit is de Britse Psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een, naar zijn zeggen, wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn, de gezelligheid van de decembermaand ligt achter je en de vakanties liggen ver weg. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

In de formule die Cliff Arnall gebruikt heeft gebruikt hij alle variabelen die invloed hebben op je gemoedstoestand. Uiteindelijk komt het er op neer dat traditioneel de 3e maandag van het jaar officieel is uitgeroepen tot Blue Monday.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blue Monday aanbiedingen bij Conrad

Lifestyle